De Barcode Nederland Garantie

 

Wij garanderen dat:

1. Elk verkochte EAN-13 of UPC-A barcodenummer is uniek voor u en uw product. Dit betekent dat ze niet eerder gebruikt zijn voor een retailproduct en zullen in geen enkel geval verkocht worden aan een andere partij.

2. Er worden geen deelnamekosten of jaarlijkse lidmaatschapskosten in rekening worden gebracht. Alle barcodes worden verkocht tegen een eenmalige betaling.

3. Elke gekochte barcode kunnen wereldwijd legaal gebruikt worden. Onze EAN-13 nummers zijn geschikt voor internationaal gebruik en UPC-A barcodes kunnen het best in de Verenigde Staten gebruikt worden.

4. Alle barcodes worden voor verkoop gecontroleerd op illegaal gebruik. In geen enkel geval kan iemand uw barcodes legaal gebruiken op hun product zonder uw toestemming.

5. Alle barcodeafbeeldingen worden in hoge kwaliteit en in verschillende grafische formaten.

6. Elke barcodelabel geleverd door ons wordt geprint in hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat ze makkelijk gescand kunnen worden.

7. Alle informatie die wij u geven is eerlijk en betrouwbaar tot waar onze kennis reikt op dat moment. Wij willen u graag helpen en zullen ons uiterste best hiervoor doen. Mocht het zijn dat wij u onvoldoende kunnen helpen, dan proberen wij u te verwijzen naar een bedrijf die dit wel kan.