Barcode Prijzen

Barcodes variëren in prijs, afhankelijk van wat voor soort barcode u wilt en hoeveel verschillende barcodes u nodig hebt. Als u wilt dat alleen de streepjescodeafbeeldingen worden gemaakt (d.w.z. u hebt al een streepjescodenummer), begint de prijs bij $ 20 voor één en daalt tot $ 10 voor vier of meer. Deze kunnen hier worden bekeken en gekocht.

Retail barcodepakketten variëren in prijs, afhankelijk van het aantal barcodes dat u nodig heeft. Eén barcodepakket begint bij $ 39. Deze prijs daalt tot $ 26 per stuk als u 10 bestelt en daalt verder tot $ 14 per stuk als u 100 bestelt. Voor een hoeveelheid van meer dan 100 vragen wij u contact met ons op te nemen voor een gepersonaliseerde prijs. Retail barcodes kunnen hier worden gekocht.

Barcodeverificatie kan worden gekocht voor $ 59 per te verifiëren barcode. In dit geval moet u ons een kopie van uw productverpakking sturen met de barcode erop. Raadpleeg onze pagina voor barcodeverificatie om dit te bestellen.

Barcode-registratie kan worden gekocht voor $ 10 per barcode. Dit is een service die we aanbieden om het internetprofiel van uw product te vergroten en ervoor te zorgen dat uw productinformatie wordt weergegeven wanneer uw barcode wordt gescand door scanners van mobiele telefoons. Zie onze Barcode-registrpatieagina voor meer informatie.

We bieden ook barcodelabels in veel van 500 of 1000 die respectievelijk $ 67 en $ 79 kosten. Raadpleeg onze pagina Barcodelabels voor meer informatie.