Barcode Verificatie

Barcodeverificatie is een testscan van de barcode zoals deze op de productverpakking wordt afgedrukt. Deze tests worden uitgevoerd op een technisch scanapparaat dat meet hoe gemakkelijk en nauwkeurig de barcode waarschijnlijk in verschillende omgevingen gescand kunnen worden. Het rapport komt terug met een voldoende (A, B, C of D) of een onvoldoende (in dat geval worden de redenen voor de fout vermeld).

Sommige retailers vereisen dat alle barcodes die naar hun winkels gaan eerst geverifieerd zijn en hiervan een rapport hebben. Dit is om ervoor te zorgen dat alle barcodes in hun winkels gemakkelijk gescand kunnen worden en om foutive scans te voorkomen en tijd te besparen tijden het uitchecken. U kunt hier een idee krijgen van welke winkels verificatie vereisen. – Verificatierapporten zijn vereist voor sommige grotere retailers. Vaak hebben supermarktketens deze nodig.

Onze verificatierapporten worden opgesteld volgens een internationaal geaccepteerde standaard met de beste verificatietechnologie. Om aan deze normen te voldoen, moet u ons een voorbeeld van uw barcode te sturen met de productverpakking waarop de barcode is afgedrukt. Het duurt 2-3 dagen om rapporten in te vullen vanaf het moment dat we uw verpakking hebben ontvangen, dus houd rekening met deze tijd naast de tijd die uw verpakking nodig heeft om ons te bereiken. U kunt ons adres hier vinden.

Iets meer dan 10% van de verificatierapporten die wij opstellen, mislukken. Dit is meestal te wijten aan eenvoudige veelgemaakte fouten met de afmetingen van de streepjescode. Als u een barcodeverificatierapport nodig heeft, zorg er dan voor dat uw barcode voldoet aan de standaard barcodeafmetingen. Het is heel belangrijk dat de barcode hieraan voldoet, inclusief voldoende grote lege ruimte aan beide zijden.

Het is altijd een goed idee om uw barcode te controleren voordat u deze naar ons verzendt. Je zou er onder een vergrootglas naar kunnen kijken om te zien of een van de streepjes vaag is. Als het mogelijk is, is het een goed idee om de barcode zelf te testen met een handscanner voordat u deze naar ons verzendt. De kans is groot dat als het niet goed scant met uw scanner, het geen verificatierapport zal doorgeven.