ISBN Boek Barcodes

ISBN (International Standard Book Numbers) wordt door alle boeken gebruikt als standaard boeknummering en is een identificatienummer dat hoort bij uw boek. ISBN’s kunt u kopen bij de gemachtigde organisatie van het land van uitgave. Een ISBN moet zich vertalen naar een barcode afbeelding op het boek, dit is de streepjescode die u vaak achterop het boek vindt. Als u al een ISBN heeft en een barcode afbeelding hiervoor nodig heeft, dan kunt u de afbeeldingen hieronder kopen. Als u nog geen ISBN heeft, klik dan hier voor de gemachtigde organisatie in uw land.

ISBN nummers kunnen ook worden gecodeerd met 5-cijferige prijscodes aan het einde van het nummer. Deze codes kunnen alleen in GBP, USD of CAD worden gecodeerd tot een prijs van 99,99. Deze prijscodes kunnen door sommige scanners opgehaald worden en kunnen het voor detailhandelaren makkelijker maken om de aanbevolen detailhandelprijs voor boeken vast te stellen, maar helaas lezen de meeste scanners deze code niet en is het niet gebruikelijk dat ISBN-nummers deze prijscode hebben. Als u wel graag een prijscode wilt toevoegen aan uw ISBN-nummer, geef dan aan dat u dit wilt en welke prijs en valuta de prijscode moet vertegenwoordigen in het formulierveld ‘aanvullende informatie’ bij het invullen van uw informatie.

 • ISBN Barcode Afbeeldingen

  ISBN Barcode

  Hier kunt u ISBN Barcode-afbeeldingen kopen. Deze worden in 4 verschillende formaten (Jpeg, PDF, png & SVG) naar u gemaild.

  Voer uw 13-cijferige ISBN-nummer (s) tijdens het uitchecken in het formulierveld “aanvullende informatie” en rond je bestelling af.

  Scheid meerdere ISBN-nummers met een komma of een nieuwe regel. Voorbeelden: 978-1-2345-678-9-0, 978-123-4567-89-0

  Onmiddellijke levering: uw ISBN-barcodeafbeeldingen worden automatisch per e-mail naar u verzonden zodra u de bestelling succesvol hebt afgerond.

  Aantal Prijs per afbeelding
  1  15.00
  2 12.50 stuk
  3 10.00 stuk
  4 + 8.00 stuk
  In winkelmandje