Gratis Barcode Generatoren

Soms vragen klanten ons naar de ‘Gratis Barcode Generatoren’ die op internet beschikbaar zijn. Er zijn twee manieren waarop deze kunnen werken:

 

1. Het Barcode-nummer – Dit zijn geen legitieme barcodes en zijn in wezen samengesteld. Het is prima om dit te doen, de nummers zijn voor uw eigen persoonlijk gebruik, maar als de nummers voor gebruik in de detailhandel zijn, is het illegaal om deze verzonnen nummers te gebruiken en het kan ernstige problemen veroorzaken als iemand dit tegenkomt. Het verkrijgen van barcodes op deze manier (of van online winkels die ze erg goedkoop verkopen) is vaak een valse economie. Mensen worden meegesleurd in een eerste besparing van $ 30 of zo en worden later geconfronteerd met veel grotere gevolgen en kosten dan de eerste bespaarde $ 30.
2. De Barcode Afbeeldingen – Zodra u uw barcodenummer (s) hebt, zijn er verschillende manieren waarop u de afbeeldingen kunt verkrijgen. Deze worden hieronder vermeld:

  • U kunt een gratis barcodegenerator op internet vinden en deze downloaden of online produceren door uw barcodenummer in te voeren. Met deze streepjescodegenerators kunt u de grootte van de streepjescode vaak niet aanpassen en afbeeldingen van lage kwaliteit produceren. Als u al veel geld uitgeeft aan het laten bedrukken van de verpakking, is het laatste dat u wilt afdrukken vanwege een fout met de barcode.
  • U kunt een barcodefont krijgen voor gebruik op uw computer in Word of een ander programma. Deze werken niet voor barcodes in de detailhandel en produceren afbeeldingen van zeer lage kwaliteit die problemen veroorzaken bij het scannen.
  • U kunt professionele barcode-beeldsoftware aanschaffen. De beste programma’s kosten enkele honderden dollars en het kan vervelend zijn om erachter te komen hoe ze te gebruiken. Dit kan de beste optie zijn als u honderden afbeeldingen wilt produceren, maar als dit niet het geval is, is het waarschijnlijk goedkoper en zeker gemakkelijker om de volgende optie te gebruiken.
  • U kunt hier de barcodeafbeeldingen kopen – voor redelijke prijzen. Deze zijn volledig aanpasbaar (qua formaat en definitie) en worden automatisch geleverd in een standaardformaat met 600 dpi in 5 verschillende bestandsindelingen (bitmap, eps, Tiff, Jpeg en PDF). We kunnen ook tekst boven of onder toevoegen en het lettertype wijzigen als u dat wilt, evenals verschillende dingen. Neem contact met ons op als u specifieke vereisten hebt en wilt controleren of we dit kunnen.