Hoe u uw barcode gebruikt

We sturen via e-mail retail barcodes met de barcode-afbeeldingen als bijgevoegde bestanden in de standaardgrootte Zodra u uw streepjescode hebt, kunt u deze eenvoudig en onmiddellijk beginnen te gebruiken door de eenvoudige stappen hieronder te volgen.

1. Neem de afbeelding van de streepjescode op in uw productverpakking of ontwerp

Kies het formaat van de barcode-afbeelding die het beste bij u past (Bitmap, .eps, Tiff, Jpeg, Pdf). U kunt dit nu wijzigen om het beste in uw productverpakking te passen. Als u besluit dit te doen, houd dan rekening met onze ‘barcodespecificaties‘.

U kunt de afbeelding vervolgens op een gemakkelijk haalbare, vlakke locatie in uw productverpakking opnemen (om scannen te vergemakkelijken). U kunt ook de barcode op zelfklevende etiketten laten drukken om handmatig op uw product aan te brengen.

2. Bedruk uw verpakking

De volgende stap is om uw verpakking te laten bedrukken. Het is een goed idee om een voorbeeldafdruk te maken en te controleren of de barcode correct wordt afgedrukt en gescand. Als u barcodeverificatie nodig heeft, kunt u uw afgedrukte voorbeeld ter verificatie indienen voordat u al uw producten laat afdrukken. Kijk hier voor meer informatie over verificatie.

3. Stuur uw producten naar uw retailers

In deze fase is de barcode verbonden met het product. Wanneer de barcode voor de eerste keer wordt gescand, wordt de productinformatie door de detailhandelaar in het systeem ingevoerd. Hierna verschijnt uw productinformatie wanneer de barcode wordt gescand.

U kunt op elk moment voor of na dit proces Barcoderegistratie kopen.