• QR Code Afbeeldingen

  Deze service is geautomatiseerd, zodat je jouw QR-code afbeeldingen binnen enkele minuten ontvangt. Om dit te doen, hebben we de URL of andere informatie nodig die je in de QR-code wilt coderen. Als je deze niet aanlevert, kan de automatisering de QR-code niet maken.

  Bepaal hoeveel QR-codes je nodig hebt, voeg dat aantal toe aan het winkelmandje. Voer vervolgens op de afrekenpagina de gegevens of URL in die u wilt coderen in het vak “aanvullende informatie” op de afrekenpagina, met afzonderlijke URL’s op aparte regels. Standaard QR-codes (statisch en dynamisch) worden automatisch gemaakt en binnen enkele minuten naar u gemaild. Complexere QR-codes zoals v-visitekaartjes moeten handmatig worden gemaakt en binnen 48 uur naar je gemaild.

  De QR-code-afbeeldingen worden naar u verzonden in 5 formaten .tif, .bmp, .jpg, .pdf & .eps-formaten.

  We hebben twee soorten QR-codes beschikbaar voor website-URL’s – statisch en dynamisch (via URL-hostingservice).

  STATISCHE QR-codes
  – Je URL wordt rechtstreeks in de QR-code gecodeerd
  – De codering is permanent – ze werken zolang de URL van uw website niet verandert. Dus ze kunnen niet worden gewijzigd, omdat de URL rechtstreeks in de QR-code is gecodeerd
  – onbeperkt scannen
  (deze kunnen ook voor andere dingen dan URL’s worden gebruikt, bijvoorbeeld het coderen van tekst, v visitekaartjes, het verzenden van een e-mail of sms-bericht)

  DYNAMISCHE QR-codes
  Deze maken gebruik van onze Dynamic QR Code-service, waarmee de doel-URL indien nodig in de toekomst herhaaldelijk gewijzigd kan worden.

  Onbeperkte scans: scans van de dynamische QR-code zijn ONBEPERKT zolang je de QR-code niet misbruikt met miljoenen scans die technische problemen veroorzaken, zoals gecrashte servers.

  Functionering: de dynamische QR-code, met zijn omleidingsmogelijkheid, werkt twee jaar GRATIS en blijft daarna functioneren zolang u een jaarlijkse vergoeding van €10 betaalt.

  Onbeperkte omleiding van de doel-URL: bij de eerste aankoop geef je een doel-URL op.  Je kunt ons vragen om de doel-URL zo vaak als je wilt te redirecten, tegen een vergoeding van €10 voor elke omleiding.

  Trackingrapporten: wil je zien hoe vaak, het tijdstip van de dag, de meest populaire dag en in welk land jouw QR-codes worden gescand? Bestel een dynamische QR-code en we kunnen TRACKING RAPPORTEN leveren.

  Aantal Prijs/Stuk
  1 € 15
  2 € 12 stuk
  3 € 10 stuk
  4+ € 8 stuk
  10 + € 5 stuk
  20 + € 3 stuk
  50 + € 2 stuk
  Selecteer opties