QR Codes

Een QR-code (Quick Response Code) is het meest populaire type 2D “matrixbarcode”. Het kan gemakkelijk worden gelezen door smartphones en cameratelefoons (als ze een barcodescanner-app hebben) en kan op veel verschillende manieren worden gebruikt. Het wordt vaak gebruikt om mensen die de code scannen naar een bepaalde website te linken.

Om ervoor te zorgen dat uw fysieke QR-code een langere levensduur heeft, raden we aan uw QR-code te programmeren met een QR-omleiding. Hiermee kunt u uw QR-code in de toekomst meerdere keren omleiden naar verschillende links, zonder de fysieke QR-code te wijzigen. Hiermee kunt u ook het verkeer vanaf de QR-code volgen. Bekijk hier de video waarin dit in meer detail wordt uitgelegd.

Bestel uw QR Code hieronder:

 • QR Codes

  Please enter the URLs (or other data) that you want to encode into the “additional information” section of the checkout page.

  The QR code images will be emailed to you in .tif, .bmp, .jpg, .pdf & .eps formats.

  Quantity Price per image
  1 € 15
  2 € 12 each
  3 € 10 each
  4+ € 8 each
  10 + € 5 each
  20 + € 3 each
  50 + € 2 each

   

  Add to cart

Hoe u een order kunt plaatsen en uw QR code kunt gebruiken

Websites (URLs)

Als u wilt dat uw QR-code een smartphonegebruiker verbindt met een bepaalde website, plaats dan het URL-adres voor de website in het gedeelte ‘Aanvullende informatie’ bij het uitchecken (of anders e-mail het ons). We zullen het vervolgens voor u in een QR-code veranderen.

Visitekaartjes (VCards)

Dit soort QR-codes wordt voornamelijk gebruikt op visitekaartjes. Wanneer een QR-code van een visitekaartje door een smartphone wordt gescand, worden de visitekaartje-gegevens van een persoon op het scherm van de smartphone weergegeven. De Smartphone-gebruiker kan de persoon vervolgens als een ‘Contact’ op zijn telefoon opslaan.

Als u wilt dat uw QR-code visitekaartje-informatie (VCard of MeCard) bevat, plaats dan de volgende details in het gedeelte “Aanvullende informatie” bij het uitchecken. Opmerking: als u wilt dat uw QR-code klein is (bijv. 3 x 3 cm), geef ons dan alleen de essentiële informatie en laat de rest weg:

Naam:
Organisatie:
Functie:
Adres: (straat, postcode, stad, provincie, land)
Telefoonnummer:
Mobielenummer:
Fax:
E-mail:
Website URL:

Evenementen (VCalender)

Als u wilt dat uw QR-code informatie bevat over een aanstaand evenement, plaats dan de volgende details in het gedeelte “Aanvullende informatie” bij het vertrek:
1. Naam evenement:
2. Beschrijving van het evenement:
3. Locatie van het evenement:
4. Begindatum / tijd evenement:
5. Einddatum / tijd evenement: (optioneel)

Anders

We kunnen op uw verzoek vele andere soorten QR-codes produceren, waaronder de volgende: een telefoongesprek voeren; Stuur een e-mail van sms; Facebook-profielen (van likes); Linkedin-profielen (van delen); Twitter-profielen; Android Market Publisher / pakket van wifi-toegangspunten.

QR Code Afmeting

Als een QR-code op een visitekaartje wordt afgedrukt, kan deze vrij klein zijn (bijvoorbeeld 3 of 4 cm). Als een QR-code echter op een billboard van poster gaat staan – en mensen deze van een afstand gaan scannen – moet deze veel groter zijn (bijvoorbeeld 1 meter breed). Laat ons weten hoe groot uw QR-code moet zijn wanneer u uw bestelling plaatst.

OPMERKING: Als er veel gegevens in uw QR-code staan (bijvoorbeeld veel tekst van een lang URL-adres), moet de QR-code groter zijn om goed te kunnen scannen. Als uw QR-code een lang website-URL-adres bevat, kunt u dit verkorten met behulp van een URL-verkorter (bijvoorbeeld goo.gl).

Nadat u uw QR-code heeft ontvangen, test u deze om te controleren of deze goed werkt (en laat ons weten van u problemen ondervindt). U kunt de grootte indien nodig wijzigen.