Hoe krijg ik een Barcode voor mijn product?

Retail barcodenummers kunnen worden gekocht op onze Retail barcodes-pagina – Hier kunt u EAN-13 of UPC-A barcodes kopen. UPC-A-codes zijn ontworpen voor gebruik in de VS, terwijl EAN-13-streepjescodes voor alle andere landen gelden.

Op deze pagina kunt u ook beslissen of u barcode-registratie wilt of niet.

U kunt ook telefonisch bestellen en betalen met een creditcard of via e-mail (wij voorzien u van een pro-formafactuur zodat u via bankoverschrijving kunt betalen).

 

Als u een standaard retail-barcodepakket bestelt, sturen we u de barcodenummers met de afbeeldingen als bijgevoegde bestanden per e-mail

Je ontvangt:

– een uniek EAN-barcodenummer;
– een garantiecertificaat
– barcode-afbeeldingen (4 verschillende formaten: jpeg, eps, bmp, tiff & pdf)

U kunt de barcodeafbeeldingen vervolgens eenvoudig in uw productverpakking opnemen en uw barcode gaan gebruiken. Wanneer een winkel uw barcode en product voor het eerst ontvangt, zal deze de barcode naar het systeem scannen en de productinformatie invoeren. Hierna wordt de productinformatie automatisch weergegeven wanneer de barcode wordt gescand bij het afrekenen.

De officiële barcodegrootte voor de detailhandel is 37,29×25,93 mm. De barcode kan officieel worden gereduceerd tot 80% hiervan (d.w.z. rond 20x30mm) zonder dat de scanbaarheid wordt aangetast, maar als het veel meer wordt verminderd, zullen barcodescanners soms problemen hebben met het scannen van de barcode. Ook vereisen sommige detailhandelaren dat de streepjescode voldoet aan de minimale specificaties, zodat de streepjescode indien mogelijk meer dan 80% van de standaardgrootte moet zijn. Volledige specificaties zijn hier te zien.

 

Wat kan ik nog meer bij jullie kopen?

1. Registratie

Dit is een optionele aanvullende service die we aanbieden om het internetprofiel van uw product te vergroten en ervoor te zorgen dat uw productinformatie wordt weergegeven wanneer uw barcode wordt gescand door scanners van mobiele telefoons.

2. Barcode Labels

We kunnen afgedrukte barcodelabels leveren om handmatig op uw product te plakken. Deze worden gegarandeerd nauwkeurig en gemakkelijk scanbaar geprint. Deze kunnen in het VK worden afgedrukt en bij u thuis worden afgeleverd.

3. ITF-14 Carton Codes

Dit zijn barcodes voor de buitenverpakkingen gemaakt op basis van uw EAN-13-barcode voor gebruik op kartonnen dozen van een bepaalde hoeveelheid van het artikel. d.w.z. een doos van 12 kan een ITF-14-dooscode bevatten. Deze zijn vereist door sommige retailers, maar zijn niet altijd noodzakelijk.

4. Verificatie

Dit is een testscan van uw streepjescode om ervoor te zorgen dat deze goed scant. Sommige retailers hebben dit nodig. Zie ‘Barcode-acceptatie’ om te zien of u dit nodig hebt of niet.

5. ISBN or ISSN afbeeldingen

Deze zijn alleen voor boeken en magazines vereist.

6. QR Codes

Veel mensen willen deze link naar hun websites hebben, zodat mensen ze met een smartphone kunnen scannen en automatisch naar hun website kunnen linken.

7.  Code 128 or Code 39 Barcodes

Dit zijn opeenvolgende barcodes die worden gegenereerd voor het volgen van activa.

8. GLN Numbers

Sommige retailers vereisen dat u een wereldwijd locatienummer heeft om uw producten in hun winkel te accepteren.