• Barcode Registratie

  Als u streepjescoderegistratie aanschaft, kunt u uw streepjescodenummer en productinformatie registreren in de internationale streepjescodedatabase (informatie die in die database is geregistreerd, wordt ook doorgefilterd naar verschillende andere grote online databases). Voer uw barcodenummer(s) in het gedeelte “aanvullende informatie” op de afrekenpagina in. Zodra we uw bestelling hebben ontvangen, sturen we u een e-mail om een bewijs van eigendom aan te vragen (zodat we kunnen verifiëren dat u de eigenaar bent van uw barcodenummer). We zullen dan uw streepjescodenummer voor registratie activeren en u instructies geven over hoe u uw streepjescodenummer kunt registreren (houd er rekening mee dat registratie gratis is als u een van onze streepjescodepakketten koopt).

  Aantal
  Priijs per Registratie
  1 + €20,00
  5 + €18,00
  10 + €16,00
  20 + €14,00
  30 + €12,00
  50 + €10,00
  In winkelmandje

 

Wat is Barcode Registratie?

Barcoderegistratie is een optionele service die we aanbieden om het internetprofiel van uw product in het algemeen te verbeteren. Deze service is volledig optioneel en is niet vereist voor barcodenummers omdat er geen centrale database is voor barcodes. Er zijn echter verschillende voordelen aan het online registreren van uw barcodes.

 1. Barcode-registratie helpt bij scanners van mobiele telefoons zoals ‘Red Laser’ zodat de productinformatie verschijnt wanneer de barcode van het product wordt gescand.
 2. Barcode-registratie verhoogt het internetprofiel van het product, zodat wanneer de barcode wordt gezocht op Google of een andere zoekmachine, de productinformatie verschijnt.
 3. Als een barcode is geregistreerd in internetdatabases, kan dit mensen ervan weerhouden om het barcodenummer op sites als Amazon illegaal te gebruiken. Als een snelle zoekopdracht op internet de persoon vertelt dat dat barcodenummer in gebruik is, zullen ze de barcode veel minder waarschijnlijk gebruiken. Hoewel mensen legaal verkochte barcodenummers niet legaal kunnen gebruiken, is het voor de juridische eigenaar van het barcodenummer een extra gedoe om dit op te volgen als ze illegaal worden gebruikt. Dit kan eenvoudig worden vermeden met barcoderegistratie.

 

Barcodes Database