Over Barcode Nederland

Barcode Nederland is de One stop shop in Nederland als het gaat om barcodes bestellen. Barcode Nederland is een geautoriseerd lid van the International Barcode Network. Onze nummers komen van hetzelfde originele systeem als GS1 nummers. Onze barcodes worden geaccepteerd door de meeste retailers.

Barcode Nederland is verantwoordelijk voor de distributie van barcodes in Nederland. Ons netwerk heeft meer dan 10 jaar ervaring in de internationale barcode industrie.

Vanaf nu kunt u uw EAN barcode nummers en andere soorten barcodes bestellen tegen een eenmalige betaling. Dit maakt het mogelijk dat ook kleine bedrijven makkelijk hun producten kunnen verkopen op Amazon, Google of via andere retailbedrijven.

Wij zijn de leverancier van EAN-barcode nummers in Nederland. Onze barcodes worden in meer dan 120 landen gebruikt. International Barcode Network heeft meer dan 80.000 barcodes verkocht aan meer dan 15.000 klanten in de wereld.

Wilt u meer informatie over the International Barcodes en onze partners in het buitenland? Klik dan op the International Barcode Network site.

Onze kenmerken:
– Eenmalige betaling, geen terugkomende kosten
– Geen lidmaatschapskosten
– Wij vragen niet naar de jaarlijkse omzet van uw bedrijf
– Gecertificeerde, gevalideerde en ongebruikte EAN/ UPC nummers
– Directe levering per mail
– Nederlandse leverancier van the International Barcode Network
– One stop shop (wij regelen alles voor u met betrekking tot barcodes)
– Certificaat van echtheid, u bent de enige eigenaar van uw bestelde barcodes

Wij kijken uit naar een goede samenwerking! Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op. U kun ons bellen op +31 26 844 615 0 of stuur een mail naar [email protected] Wij hopen dan verder te kunnen helpen.
Wil u direct een afspraak maken? Dat is ook mogelijk. De afspraak kan zowel bij u als bij ons op locatie plaatsvinden.

Weet u al welk type barcode u nodig heeft? Dan kunt uw barcodes direct bestellen via onze online winkel. De barcodes zullen verstuurd worden per mail.

Met vriendelijke groet,

Barcode Nederland