Over Barcode Nederland

Barcode Nederland is de One stop shop in Nederland als het gaat om barcodes kopen. We behoren sinds 2019 tot geautoriseerd lid van het internationale barcodes Netwerk (IBN).  Wij hebben met ons netwerk meer dan 14 jaar ervaring in de barcode industrie.

Barcode Nederland is opgericht om ook de kleine bedrijven de mogelijkheid te geven om net als grote bedrijven hun producten op bijvoorbeeld Bol.com, Amazon, Google of via andere retailbedrijven te kunnen verkopen.

De barcodes die wij verkopen zijn uniek en worden slechts aan één klant verkocht. Om voor te zorgen dat onze klanten geen problemen ervaren, controleren wij ieder code op illigaal gebruik op het internet. Dit zorgt ervoor dat de barcodenummers die wij leveren als beste door de retailers geaccepteerd worden. Zo hebben wij aan +15000 klanten in +120 landen meer dan 80000 streepjescodes zoals EAN-13 tegen een éénmalige betaling verkocht.

Onze kenmerken:
– Nederlandse leverancier van barcodes
– Koop Barcodes tegen een éénmalige betaling (Dus geen terugkomende kosten)
– Geen lidmaatschapskosten
– Wij vragen niet naar de jaarlijkse omzet van uw bedrijf
Gecertificeerde barcodenummers
– Directe levering per mail

Als u vragen heeft over ons netwerk, bedrijf, barcodes of een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
U kun ons bellen op +31 643 706 244 of een e-mail sturen naar [email protected].

Wilt u direct barcodenummers, streepjescodes of een andere type barcode kopen? Bekijk dan al onze barcodeproducten en bestel direct via onze webshop. De codes worden direct per e-mail geleverd.