Barcode Registratie

Onze EAN-13 en UPC-barcodes worden geleverd met GRATIS barcode-registratie op Barcode Nederland Database en ook op IBNREG – The International Barcode Registry. Hiermee kunt u uw product- en / of bedrijfsgegevens naast het streepjescodenummer registreren in een online database, die deze informatie automatisch doorgeeft aan andere online databases.

Barcoderegistratie maakt het voor winkeliers en klanten gemakkelijker om uw bedrijfs- en productinformatie te vinden door online naar het barcodenummer te zoeken of met een barcode-scan-app. Het helpt ook diefstal of onbedoeld misbruik van uw barcodenummers te voorkomen, omdat u extra bewijs hebt dat ze van u zijn. En het helpt ook die weinige terughoudende detailhandelaren die nog steeds denken dat de database van GS1 alle antwoorden heeft – u kunt ze verwijzen naar deze onafhankelijke database waar uw barcodes zijn geregistreerd, als bewijs dat ze van u zijn, en geldig en legitiem zijn – dit kan veel besparen van verspilde tijd en onnodige frustratie bij sommige retailers.

Het is gemakkelijk om een barcode te kopiëren – iedereen kan een barcodenummer zien en die barcode vervolgens naar een ander product dupliceren. Onze registratie helpt u te beschermen tegen illegaal gebruik van uw barcodenummers en helpt detailhandelaren en klanten de details van uw product en bedrijf te vinden.

Hoe u uw barcode-nummers kunt registreren:

Nadat u barcodes bij ons gekocht heeft, worden de barcodes per email naar u verstuurd. In deze email zijn ook de registratie instructies terug te vinden. U kunt dan uw barcodes met de informatie van uw product/bedrijf in de Barcode Nederland database registreren.(uw bedrijfsnaam en barcodenummers worden automatisch in de database IBNREG.org geregistreerd).

Nadat u uw barcodenummers en productinformatie op de Barcode Nederland Database  geregistreerd heeft, wordt de productinformatie zichtbaar wanneer men op uw barcodenummers via zoekmachines zoals Google zoekt. Verder wordt de informatie zichtbaar als men bijvoorbeeld gebruik maakt van smartphone app zoals Zebra. zoekt.then your product details will be displayed when customers search for your barcode number in online search engines (e.g. Google) or on some smart-phone apps (e.g. the Zebra app). Houd er rekening mee dat sommige smartphonebarcode-apps alleen zoeken in online winkels zoals Amazon.com (ze zoeken niet in de online barcodedatabases). Dit betekent dat hun database met barcodenummers / productdetails zeer beperkt is. De beste smartphone-barcode-app’s (bijvoorbeeld de Zebra-app) zoeken in Amazon en andere online winkels, evenals de belangrijkste online barcode- / productdatabases.

 

Opmerking: Barcode-registratie is gratis als u EAN-13- of UPC-barcodes van ons bedrijf koopt. Als u al EAN-13- of UPC-barcodenummers heeft (die niet door ons bedrijf zijn uitgegeven) en u wilt die nummers registreren, koop dan hier een barcoderegistratie: https://barcodenederland.nl/barcode-registration/.